FÖRÄNDRINGAR 

Efter 1 månads jobb tillsammans hade kunden på bilden gått ner 3 kg, fått bättre hållning och hade mycket mera energi. Vi träffades 3 gånger i veckan och tränade tillsammans, vi jobbade mycket med basövningar i gymmet för att stärka upp kroppen, jämna ut obalanser och bränna energi. Vi räknade aldrig kalorier eller vägde maten utan fokuserade på att äta bra och naturliga råvaror.

 

Mycket kan hända på bara 1 månad bara man gör de rätta sakerna! 

"Tack Kaj! Jag är otroligt glad över att ha haft dig som min personliga tränare. Före jag kontaktade dig var jag verkligen frustrerad över mina rutiner. Jag tränade hårt 5-6 gånger i veckan och försökte att inte äta för mycket men jag hade ingen idé om vad jag riktigt gjorde och jag kände mig ofta hungrig och trött. Jag fick lite muskler men mina envisa "lovehandles" och "manboobs" försvann bara inte. 

När jag kontaktade dig och vi gick igenom mina rutiner trodde jag aldrig att jag faktist kan bygga muskler och bränna fett på samma gång genom att följa din metod, jag var skeptisk...tills efter en månad (!!), när mitt midjemått gick ner 3 cm av rent fett och under de följande 2 månaderna 3,5 cm till. Jag lyckades också göra 2 personbästa på gymmet. 

Sommaren 2018 var den första sommaren på 32 år med synliga magrutor och jag var verkligen stolt över vad jag hade uppnått. 

Nu, är mina planer för sommaren 2019 att vara i ännu bättre form och jag vet att jag kommer att lyckas med det bara jag följer din metod!! 

Tack ännu en gång, you rock!" 

Jonathan 33

"Jag har en lång idrottsbakgrund och jag har alltid varit i hygglig form. De senaste åren dock gjorde brist på motivation och dåliga vanor att jag föll av "banan" och började lägga på oönskad och onödig vikt.

 

Genom en gemensam vän till mig och Kaj hörde jag om Kajsfitness. Jag kontaktade Kaj och hade mina mål planerade för var jag ville vara. Kaj hjälpte mig oerhört mycket med övningarna, vi träffades en gång i månaden så att han kunde peka ut tekniska saker i övningarna jag gjorde och sedan planerade han nästa månaden enligt mina önskemål.

 

Efter 3 månader av träning och hälsosam kost hade jag gått ner 7 kg, 3 byxstorlekar och lagt på mycket efterlängtad muskelmassa. Exakt vad jag ville och hade önskat. Nu vet jag hur jag ska äta, hur jag ska utföra de övningar jag gör med bra teknik och min motivation för träning har faktist aldrig varit så hög!" 

Oscar 24

"För fyra månader sedan ville jag förändra min kropp. Jag gick till gymmet ett par gånger i veckan, men jag ville gå ner ännu mera i vikt. Det var då jag tänkte på att kontakta dig. Sättet du hjälpte mig med mitt träningsprogram och kom med mig till gymmet och gav mig jättebra tips på hur jag skulle utföra övningarna var väldigt hjälpsamt.

 

Det var verkligen bra att ha någon som följde mina ät vanor och genom det kunde säga åt mig hur jag skulle äta för att gå ner i vikt. Det tog inte länge före jag började se resultat på vågen. Idag har jag gått ner ännu mera i vikt och mina muskler är mera synliga. 

Jag är bekvämare i min kropp nu och det är tack vare dig, Kaj." 

Andre 23

KONTAKTA MIG

MEDDELA MIG ELLER RING MIG OM DU HAR MERA FRÅGOR
kaj@kajsfitness.com
+358 44 352 4401
Hästhagavägen 238
68530 Lepplax, Finland
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2018 BY KAJSFITNESS