POSTURAL TRÄNING ONLINE

DET FINNS 2 OLIKA NIVÅER PÅ POSTURAL TRÄNINGEN ONLINE, "BASIC" OCH "GOLD".

DU KAN LÄSA MERA OM VAD POSTURAL TRÄNING ÄR GENOM ATT GÅ IN HÄR. DU KAN ÄVEN LÄSA MIN EGEN HISTORIA, OCH VARFÖR JAG UTBILDADE MIG TILL POSTURAL TRÄNARE, HÄR

BASIC, SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. BÖRJA MED ATT FYLLA I BESVÄRSHISTORIKEN, SOM DU HITTAR HÄR. UTIFRÅN DETTA FÅR JAG EN BRA HELHETSBILD AV DITT/DINA BESVÄR, DIN LIVSSITUATION OCH VAD SOM KAN HA ORSAKAT BESVÄREN.

2. TA BILDER PÅ DIG SJÄLV I STÅENDE (HELST I TUNNA TRÄNINGSKLÄDER) FRAMIFRÅN, BAKIFRÅN OCH FRÅN BÅDA SIDORNA. INFOGA BILDERNA I FÄLTET "ÖVRIGT" I BESVÄRSHISTORIKEN. MED HJÄLP AV BILDERNA OCH BESVÄRSHISTORIKEN SER JAG VILKA SNEDSTÄLLNINGAR OCH RÖRELSE RESTRIKTIONER DU HAR I DIN KROPP OCH KAN DÅ VÄLJA ÖVNINGAR SOM PASSAR DIG.

3. PROGRAMMET SKICKAS INOM ETT PAR DAGAR TILL MEJLEN DU UPPGAV NÄR DU FYLLDE I BESVÄRSHISTORIKEN. PROGRAMMET KOMMER SOM EN PDF MED BILDER, TEXTBESKRIVNINGAR OCH VIDEOR PÅ VARJE ÖVNING. 

4. ANSÖK OM ATT FÅ GÅ MED I FACEBOOK GRUPPEN "SMÄRTFRI MED KAJ". DÄR DU KAN STÄLLA FRÅGOR, KOMMA I KONTAKT MED ANDRA SOM GÅR IGENOM SAMMA SAK SOM DIG. JAG BESVARAR FRÅGORNA I GRUPPEN EN GÅNG I VECKAN.